perjantai 8. maaliskuuta 2013

Myrskyn ratsastajat

Olin jo aikaa sitten luvannut kaverille, että vien hänen 7-vuotiaan pojan ratsastamaan.
Sopivan hevosen (lähinnä ponin) etsintä kuitenkin osoittautui haasteeksi.
Torstaina sitten tallille tupsahti pikkuriikkinen (sk. n. 110cm) kirjava risteytystamma ja homma oli sillä selvä. Juoksutin ponia kentällä ja se tuntui todella kivalta yksilöltä.

Seuraavana päivänä sitten suuntasimme kaverin ja hänen lapsensa kanssa tallille. Matkan loppupuolella tuuli yltyi ja luntakin alkoi satamaan. Perillä tuntui kuin olisimme astuneet myrskynsilmään.
Harjasimme ponin ja laitoimme pienen länkkä-satulan. Poika oli ihan innoissan. Istutimme lapsen ponin selkään ja lähdimme pikkutietä pitkin kävelemään. Liukasta oli, kun ponilla ei ollut kenkiä ja matkalla oli ylä -ja alamäkiä. Mentiin tallin omistajan pihaan jossa 4 muuta lasta kävivät pienellä talutusratsastuskierroksella. Sitten hipsimme takaisin talliin, poika-raukka oli ihan jäässä. Kaikki meni todella hyvin ja poika pysyi selässä loistavasti. Jännä, miten lapsilla voikin olla niin hyvä tasapaino.

Tiistaina poni sitten myytiin. Onnellisia saavat olla uudet omistaja, ponny oli aivan superkiva. Uuden pikkuponin etsintä käynnistyy jälleen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti